5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT شیوع بیماری سل در ایران EXPLAINED

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

Blog Article

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن” لغو پاسخ

زهرا گفت: ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ در ۷:۲۵ ب٫ظ امروز جاریم گفت دخترش (۹سالشه)بیماری سلیک داره جاریم خییلی ناراحت بود…

سرفه‌های مداوم که معمولاً بیشتر از سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است این سرفه‌ها به قدری شدید شود که خلط خونی به همراه داشته باشد.

علائم و نشانه‌هایی که به دنبال بیماری سلیاک ظاهر می‌شود ممکن است در افراد مختلف بسیار متفاوت بوده و در کودکان و بزرگسالان نیز متفاوت باشد. ۱. علائم بیماری سلیاک خفیف

در ادامه این مقاله قصد داریم به‌طور کامل به این سؤال پاسخ دهیم که «بیماری سل چیست؟». همچنین راه‌های تشخیص و درمان این بیماری را بررسی می‌کنیم.

سندرم فرد سفت یک اختلال عصبی پیشرونده و نادر است که می‌تواند باعث سفتی عضلات بدن، بازوها و پاها شود و از هر یک میلیون انسان، یک نفر را تحت تاثیر قرار دهد.

سوء تغذیه: آسیب به روده‌ی کوچک موجب می‌شود که بدن مواد مغذی کافی را جذب نکند.

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

همچنین پیگیری توسط متخصص تغذیه برای کمک به سازگار‌شدن با یک رژیم غذایی سالم، مغذی و بدون گلوتن و تداوم چنین رژیمی مفید است. اگر روده‌ی کوچک شما به شدت آسیب دیده‌باشد، پزشک ممکن است استروئید‌ها را برای کنترل التهاب روده به شما توصیه‌کند. استروئیدها می‌توانند علائم شدید بیماری سلیاک را کاهش‌داده در‌حالی‌که التهاب روده نیز بهبود می‌یابد.

● درمان سل می‌تواند موفقیت آمیز باشد، در صورتی که فرد تمام داروها را طبق دستور مصرف کند و به مراقبت‌های پزشکی مناسب دسترسی داشته باشد.

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا هستند.

هنگامی که فرد مبتلا به بیماری سلیاک غذای حاوی پروتئین گلوتن می‌خورد، بدن او به این پروتئین واکنش بیش‌از‌حد نشان داده و به بیماری سل جدول پرز‌های روده آسیب می‌رساند.

● اگر فردی که مبتلا به سل است بیماری‌های دیگری هم داشته باشد، درمان سل فعال ممکن است دشوارتر شود.

در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.

Report this page